Concept

separator
Photo livre d'or Accueil

Photo livre d'or Accueil

Geniet van een zeer comfortabel verblijf, terwijl u zich in het hart van de stad Aat bevindt, een innemende en warme stad.

Comfort en welzijn

We hebben de gîtes zo ontworpen dat u absoluut comfort vindt, van de badkamer tot het beddengoed, inclusief de keuken, de lounge, enz. De verblijven zijn ingericht en gedecoreerd met elegantie, zachtheid en verfijning, met aandacht voor detail, een combinatie van het comfort van hedendaags en de authenticiteit van het oude.

kunst en cultuur

Het thema van onze verblijven is kunst, elk is op een zeer persoonlijke manier ingericht en draagt de lieve voornaam van een inspirerende vrouwelijke kunstenaar die de geschiedenis van de kunst heeft gemarkeerd. Zo wordt u uitgenodigd om u onder te dompelen in een sfeer met een decor subtiel geïnspireerd door de kunstenaar van uw keuze. In elke gîte vindt u enkele voorwerpen: boeken, romans, lijsten, foto's, enz. waarmee u, indien u dat wenst, een van deze emblematische figuren van de kunst beter kunt leren kennen.
We hebben een kamer op de begane grond waar kunsttentoonstellingen en culturele evenementen worden gehouden. U kunt van uw verblijf profiteren om de tentoongestelde werken te bewonderen en/of kunstenaars van hier en elders te ontdekken.
Het culturele leven is zeer rijk in Ath. Onze logies bevinden zich op een steenworp afstand van de voorstellingszaal van het Maison culturelle d'Ath met een gevarieerd programma van hoge kwaliteit (concerten, theater, workshops, tentoonstellingen, festivals...) zonder de bioscoop te vergeten, gelegen in het centrum en die biedt elke dag van de week een gevarieerd filmaanbod.

Droom en ontdekking

Ath is een vriendelijke stad, in het hart van een zeer mooie landelijke regio en begiftigd met een bijzonder rijk erfgoed. De Ducasse d'Ath en zijn fabelachtige processie, folklore erkend door Unesco in 2005 is onmiskenbaar het onmisbare evenement om te (her)ontdekken, het vindt plaats elke 4e zondag van augustus.
Parc Pairi Daiza, verkozen tot beste dierentuin van Europa, op een paar kilometer afstand, is zeker een wonderplek voor jong en oud.
's Avonds slenteren door de stad langs het kasteel van Burbant, een drankje drinken op de maan op de levendige terrassen van het centrale plein, flaneren langs het kanaal van Dender, fietsen rond de kastelen, er zijn veel mogelijkheden om een droomvakantie door te brengen met een afwisseling van activiteiten.

Autonomie & vrijheid

Je bent vrij om te komen en gaan volgens de schema's die bij je passen, zonder enige beperking.
U kunt ervoor kiezen om ter plaatse te koken, te genieten van verzorgde maaltijden in uw gîte of een van de vele Athois-restaurants te ontdekken.
Je kunt kiezen voor zachte mobiliteit, de lodges zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer en genieten van alle bezienswaardigheden per trein, fiets (elektrisch) of te voet.
Aat heeft veel gezellige winkels in het centrum, te voet bereikbaar vanuit uw gîte.